Бус с нелегални мигранти е катастрофирал в Костинброд след преследване с полицията,

...
Бус с нелегални мигранти е катастрофирал в Костинброд след преследване с полицията,
Коментари Харесай

Извънредно: Автобус с 40 мигранти катастрофира след гонка с полицията в Костинброд

Бус с незаконни мигранти е катастрофирал в Костинброд след преследване с полицията, заяви Министерство на вътрешните работи.  Към 14.30 часа екипи на Столична дирекция на вътрешните работи засичат микробус, който се е движел с висока скорост по Околовръстния път. Шофьорът не стопира на подадените сигнали. Незабавно са подхванати дейности по следенето и задържането на транспортното средство, в които интензивно се включват служители на реда от ОДМВР-София, съобщи Дарик.
 

Рейсът е ударил три спрели коли, а водачът се е опитал да избяга, само че е задържан от полицията. " В района на Костинброд, откакто минава през разнообразни улици, водачът прави внезапно противоположен завой към София и преди излизане от Костинброд за малко намалява скоростта и скача от транспортното средство, което на личен ход стопира, удряйки три паркирани автомобила ", допълват от полицията. 

След малко гонене лидерът е заловен от органите на реда.

При инспекцията са установени над 40 незаконни мигранти, които се самоопределили като сирийци. След определяне на тяхната идентичност най-вероятно те ще бъдат настанени в профилиран център.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР